De Overijsselse Ambassade (ESNS)

Tijdens het jaarlijkse showcasefestival Eurosonic Noorderdslag in Groningen creëert Poppunt Overijssel in samenwerking met The Smooth Brothers haar eigen hoofdkwartier.

In de Overijsselse Ambassade is er gevarieerd programma voor zowel de muzikant als professional uit Overijssel en daarbuiten. Uitdagende muziek, panels en ruimte voor ontmoeting.

De Overijsselse Ambassade is vrij toegankelijk voor iedereen! Je hoeft niet in het bezit te zijn van een ESNS ticket om langs te komen en het Overijsselse talent te bewonderen.

Aftermovie 2020

De acts die uitgenodigd waren om te spelen op de 2e editie van de Overijsselse Ambassade waren STEF, Lauringer, Johnny Loves Me, NOPP, Micah & Julia, MINKA en afsluitend de Poppunt Overijssel Borrel met Snareskin en Naber.

Aftermovie 2019:

De Overijsselse Ambassade (ESNS 2019)

Het leukste feestje tijdens Eurosonic/Noorderslag was natuurlijk De Overijsselse Ambassade in The Smooth Brothers!De beste Overijsselse acts gecombineerd met de beste smoothies uit Groningen. En gembershots, heel veel gembershots.Tot volgend jaar! De Overijsselse Ambassade werd mede mogelijk gemaakt door Hedon Zwolle, Het Burgerweeshuis, Metropool, Goomah Music, De Nieuwe Oost pop & ArtEZ Popacademie & MediaMusic.Music: Bastian Benjamin – Come Close

Posted by Poppunt Overijssel on Tuesday, January 29, 2019

Het programma in 2019: Lovers & Lions, Pjotr, Ruud Fieten, NONCHELANGE & Pen, Jan Terlouw Junior & The Nightclub, Hedon Academy x World Domination presenteren: “Netwerken op Eurosonic, en nu?! en afsluitend de Poppunt Overijssel Borrel met Bastian Benjamin & Elemenopee.