main

Concerten

do. 08 jun – Downhill From Here + Desert Kings (In de Lift)

4 mei 2017


Desert Kings:

Desert Kings is een alternatieve, bombastische band met stoner and desert rock invloeden. De band bestaat sinds eind 2015 en bestaat uit 4 leden; Perry, Eelke, Ronald en sinds een jaar ook Sjoerd, die de plek achter de drums heeft ingenomen.

Sinds kort is hun tweede EP Battle Cry uit, met vier eigen nummers. Nummers als Odin’s Battle Cry en Stay Strong zijn voorbeelden van de richting die de band de laatste tijd opgaat; de stoner en desert rock vonken uit je speakers.

Op 8 juni staat Desert Kings in de kleine zaal van Metropool, waar zij eigen werk in combinatie met covers zullen spelen.

Downhill From Here:
Downhill From Here is een jonge post-grunge/rockband uit Hengelo, begonnen in 2016, maar nu al klaar om rockend Nederland te veroveren. De driekoppige band bestaat uit drummer Mart Heunen die voorheen in bands als Kudra Mata en Hufterbuks speelde, en bassist Sander Grunnekemeijer, die voorheen in Gilo en The Atomic Haze of Death te horen was. Eelko Goddijn, die voor het eerst de bühne als frontman zal betreden, was in de Twentse rockscene al bekend vanwege zijn bruisende persoonlijkheid.
De mannen brengen samen op geheel eigen wijze het geluid van de jaren ’90 terug.