Popcast Overijssel

Een Podcast door Booster Festival en Poppunt Overijssel.

Poppunt Overijssel coördinator Harold de Boer & co-host Pim Kokkeler (Booster Festival) nemen de beste releases van de afgelopen twee tijd met je door. Ook worden de belangrijkste evenementen uitgelicht, wordt er gebeld met artiesten en meer.

Koek FM
In 2019 deden Booster Festival en Poppunt Overijssel de podcast in samenwerking met Koek FM. Het online radiostation Koek FM is elke twee weken live te beluisteren via de website en Facebookpagina vanaf het Havenkwartier in Deventer. Zij maakten onder andere twaalf uitzending over Deventer1250, maar ook poëziecollectief Eigenzinnig host al een eigen uitzending.

POPcast Overijssel
In 2020 nemen Pim en Harold het heft in eigen handen en gaan ze op pad langs de Overijssele podia om talentvolle Overijsselse artiesten te interviewen. De eerste episode staat nu online en is te beluisteren via Spotify. Met Boogie Monster uit Deventer en Micah & Julia uit Zwolle. Vanuit Metropool, Hengelo.

Koek FM Uitzending gemist?
Niet getreurd, want alle uitzendingen zijn terug te kijken via Youtube, en ook beschikbaar als podcast via iTunes & Spotify: