Martin van de Vrugt

Wijzig je omslagfoto
MartinvandeVrugt
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Deventer

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica. Hij deelt regelmatig het podium met andere artiesten waaronder Rosa Sky, de Martin Korthuis band, de Amerikaanse Shane Alexander, Jessica Kilroy en Karyn Oliver, de Canadese "songstress" Orit Shimoni, het Australisch/Franse duo Kenna and Cox en met de Engelse singer-songwriter Emma Black.
In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten.
Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten en tijdloze muziek.

Singer Songwriter