Micah & Julia

Wijzig je omslagfoto
MicahJulia
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Zwolle

De muziek van Micah & Julia is geïnspireerd door en gekleurd met verschillende invloeden uit de pop.
De carrière van het talentvolle jonge duo Micah (18) en Julia (20) begon anderhalf jaar geleden zeer voortvarend met het winnen van de landelijke finale van denKunstbende, voorprogramma’s voor Douwe Bob, Bløf, de Dijk, een show op Lowlands, Manana Manana en diverse festivals door het hele land.
Dit ging niet onopgemerkt en tijdens een masterclass met grammy award winnaar Femke Weidema werden Micah en Julia uitgenodigd voor een samenwerking met de in Nashville woonachtige producer en songwriter. Daarnaast kreeg het duo in Maart 2019 een Hedon beurs ter ondersteuning van hun ambities.
In juli 2019 reisden Micah & Julia voor het eerst af naar Nashville voor een intensieve week schrijven met Femke en diverse co-writers. Als snel blijkt dat het samen schrijven ze goed afgaat en dat de manier van werken in Nashville van grote waarde is voor het jonge duo. Daarom zijn ze in september 2019 weer terug gevolgen naar Nashville om de geschreven nummers met Femke op te nemen en om ook weer nieuwe tracks te schrijven.

Indie pop