Songcamp NEW

Sinds dit jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met het platform Nieuwe Electronische Waar een Songcamp specifiek gericht op producers van elektronische muziek. In een tijd waarin de muzikant steeds meer ondernemer, marketeer en andere rollen vervult, geeft Songcamp de maker weer ruimte om te maken. Songcamp creëert een omgeving die alle prikkels en verplichtingen van alledag wegneemt en de producers in een omgeving plaatst waar inspiratie, uitwisseling en productiviteit centraal staan.

Tijdens dit weekend zijn 7 producers uit Oost Nederland 24/7 bezig met muziek: Muziek maken, muziek luisteren en over muziek praten. Onder begeleiding van coaches Rob Peters & Louis Bordeaux werkten NOPPHijmermkkĩ.µLucinate, Writist, Dotlights & Bastian Benjamin in een huis in de Belgische Ardennen aan hun artistieke ontwikkeling.

NEW Songcamp 2019 – Aftermovie

Er werd gedanst, gelachen, geëxperimenteerd, gewandeld (met headphones) en natuurlijk heel veel muziek gemaakt: dit was het allereerste NEW Songcamp! Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Aanmelden voor de NEW selectie van 2020 kan vanaf 28 oktober! Stay tuned voor meer info. Video: RocketboysMuziek: Lucinate – ReduxSpeciale dank aan Louis Bordeaux, Rob Peters, Jeroen Diepenmaat en Poppunt Overijssel.

Posted by Nieuwe Electronische Waar on Tuesday, October 15, 2019