Songcamp 2.0

Elk jaar organiseert Poppunt Overijssel in samenwerking met de drie Overijsselse poppodia Hedon, Burgerweeshuis & Metropool het project Songcamp. Tijdens Songcamp creëren we een bubbel voor Overijsselse acts om zich drie dagen lang volledig op hun act te kunnen focussen.

Dit jaar krijgt Songcamp een nieuw jasje; Songcamp 2.0! Hierbij is er ruimte voor meer deelnemers in een nieuw toegevoegd voorbereidend traject met online coaching en workshops. Een selectie van acts uit dit traject krijgt toegang tot het aansluitende songcamp VIP-traject. Hierbij krijg je de kans om de verschillende aspecten van je carrière nog verder met een coach onder de loep te nemen.

Heb jij een plan om je act verder te ontwikkelen en heb je daar verfrissende ideeën over maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ben je bezig met nieuwe plannen in een 1,5m cultuur? Denk je na over inkomsten naast die uit liveoptredens?  Maak jij plannen om op de radar te blijven en geld te verdienen?  Stuur dan deze plannen in voor Songcamp 2.0 om kans te maken om geselecteerd te worden voor het voorbereidende en/of het VIP-traject van Songcamp 2020!

Handig is om op de volgende data vrij te zijn, of vrij te houden: 6, 13 en 20 oktober 2020.

De aanmeldingen voor 2020 zijn op dit moment gesloten.

Acts die in 2019 hebben meegedaan aan Songcamp zijn: Get Jealous, Zehra, Boogie Monster en Nonchelange.  

Acts die al eerder deelnamen aan Songcamp zijn onder andere Dr. Watjes, The Koalaz, Colorwave, Scott & Young, Interflow en The Black Fall. Zij kregen coaching van onder andere muzikanten en professionals van: De Staat, Agents After All, Gruppo Sportivo, Typhoon, Orgelvreten, Sena en The Deaf.  

Voor een impressie van Songcamp in 2018 bekijk je onderstaande video’s. Met o.a. Vera Bon, Black Monsoon en NO WOW.