Songcamp

Songcamp 2022 gaat van start, dit zijn de deelnemers.

Ook dit jaar organiseren de podia van Overijssel gezamenlijk weer een songcamp voor artiesten. De deelnemers werken onder begeleiding van landelijke muziekprofessionals aan de plannen rondom hun act. Dit kunnen vragen zijn rondom de zakelijke kant zoals marketing, concepting en financiën. Uiteindelijk werkt Songcamp toe naar een aantal livedagen waarin de acts met andere muzikanten in de oefenruimtes bezig gaan met hun performances.

De geselecteerde acts voor Songcamp 2022 zijn Wildman, maeve, Ola en Hugo, The Pathetic, Emma Dina, Christian Kuitert, Droom Dit, Reality Spill, Javier, Halfboi, DRIFTIG, ANN, Ilka, Hardslag en Jarlenti

Bovengenoemde artiesten volgens masterclasses van Annerieke Otten, Cor Hospens en Serena Oosterloo.

Bekijk hieronder quotes voor acts die de deelnemers van dit jaar voorgingen, foto’s van vorig jaar en filmpjes over Songcamp!

  • De online masterclasses vinden online plaats op 13, 22 en 27 september om 19:30 uur. Het vervolgtraject duurt tot en met december 2022.

“Songcamp was voor mij een ontzettend nuttig traject, waar ik in korte tijd veel hulp heb gehad bij het verder uitwerken van mijn toekomstplannen.” – Silke Veld

Songcampdag 2021 in Metropool

Voor een impressie van Songcamp in 2018 bekijk je onderstaande video’s. Met o.a. Vera Bon, Black Monsoon en NO WOW.