main

Vacature

Vacature: Hedon zoekt productievoorbereider

15 juli 2019

PRODUCTIEVOORBEREIDER (M/V) / 32-36 UUR PER WEEK

Over Hedon
Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire
dancefeesten.
Hedon beschikt o.a. over twee fantastische zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Hedon heeft met ruim 400 producties per jaar, georganiseerd door een van de afdelingen binnen Hedon (Programmering, Buro Ruis, Educatie, Productiehuis, BUZ) een grote diversiteit aan activiteiten in huis.

Daarnaast programmeert Hedon ook buiten de deur en zijn we partner in veel uiteenlopende culturele activiteiten in en om Zwolle, van Stadsfestival tot Concert bij de Buren. Met ruim 100.000 bezoekers per jaar en bijna dagelijks activiteiten is er altijd wat te beleven in en om Hedon.

Wat ga je doen?
Jij bent degene die, zodra er een productie bevestigd is, aan het werk gaat. Je bent de verbindende factor tussen alle afdelingen binnen Hedon en de optredend artiest. Jij zorgt ervoor dat zowel de technische als hospitality wensen en eisen in beeld zijn en vertaald worden naar de afdelingen, zodat iedereen exact en op tijd weet wat er waar en wanneer moet gebeuren om een top productie neer te zetten.

Wat hebben wij te bieden
• Een mooie baan in een toffe omgeving;.
• Een contract voor de duur van een jaar. We hebben de intentie, met wederzijds goedvinden, dit te verlengen;
• Hedon valt onder de Cao Sociaal Werk;
• De functie is voor 32 – 36 uur;
• De functie is ingeschaald in schaal 7;
• Start van de functie is in overleg, bij voorkeur per 1 oktober 2019.

Meer lezen over deze vacature? Check dan de volledige tekst op de website van Hedon.